Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen.

Tips til din innsamling

Din innsamling bidrar til Kreftforeningens viktige arbeid mot et liv uten kreft gjennom forskning og støtte til våre tilbud til kreftpasienter og pårørende. Sammen skaper vi håp!

1. Beskriv hvorfor innsamling til kreftsaken er viktig for deg

Noe av det viktigste du gjør er å fortelle hvorfor du samler inn penger til kreftsaken. Skriv litt om din motivasjon og gi folk en ekstra grunn til å støtte innsamlingen din.

2. Kom i gang

Det kan være vanskelig å være første person til å gi en gave, når det står 0 kroner på innsamlingen. Kick-start innsamlingen din med å gi første gave selv, og sett standarden for gaver.

3. Start med de nærmeste

Det er lurt å starte med å ta direkte kontakt med dine nærmeste venner og familie. De som står deg nærmest vil sannsynligvis ønske å støtte. Ta personlig kontakt på SMS, e-post eller Messenger og del motivasjonen fra punkt 1.

4. Del i sosiale medier

For å nå flest mulig i ditt nettverk er det lurt å dele innsamlingen i sosiale medier. Du kan for eksempel takke noen som har gitt en gave og tagge de i innlegget. På den måten når du bredere samtidig som du viser at innsamlingen er godt i gang. Fortsett med å dele hvorfor dette er viktig for deg, for å engasjere nettverket ditt.

5. Takk og del

Følg med på innsamlingen og takk alle som gir en gave eller deler din innsamling. Hold nettverket oppdatert om hvordan innsamlingen går og hvordan du ligger an i forhold til målet ditt. Påpek at pengene som samles inn går til Kreftforeningens finansiering av forskning for at flere skal overleve og støtte til tilbud for kreftpasienter og pårørende

Er du klar?

Det tar bare to minutter å opprette en innsamling. Finn et navn til innsamlingen, et passende bilde og vipps er du klar til å samle inn penger. Sammen skaper vi håp!